Usluge

» Profesionalno i ažurno vodjenje poslovnih knjiga
Licencirane računovodje, sa višegodišnjim iskustvom obezbediće Vam ažurnost i tačnost u vodjenju poslovnih knjiga, u skladu sa važećim zakonskim propisima. Savremenim softverskim rešenjima, sprovodimo višestruku kontrolu u knjiženju čime se mogućnost greške svodi na minimum.
Čuvajući Vašu poslovni tajnu i sprovodeći “kodeks etike profesionalnih računovodja” pružićemo Vam vrhunsku uslugu.
Izvršićemo za Vas analizu poreskog opterećenja i projektovati optimalnu poresku uštedu vodeći računa o svim propisima. Vršimo elektronsku predaju poreskih prijava, i finansijskih izveštaja. Zastupaćemo Vas pred poreskim organima i pomoći da osigurate plaćanje svih javnih prihoda na vreme izbegavajući kazne.
Možemo Vam pomoći u izboru Vašeg sopstvenog poslovnog software-a imajući u vidu Vaše potrebe.
Mi smo tu da rešimo administrativne izazove u Vašoj firmi i omogućimo Vam da se bavite isključivo vodjenjem vašeg biznisa.

» Konsultantske usluge
Naše usluge iz oblasti konsaltinga, mogu Vam obezbediti neophodne podatke za donošenje poslovnih odluka.
Izradjujemo za Vas projekte iz oblasti finansija, biznis planove, programe finansijske konsolidacije i razvoja kao i studije celishodnosti investicionih programa.
Takodje se bavimo istraživanjem tržišta, izradom tehno-ekonomskih studija i analiza,  projekata unapredjenja prodaje, analizom selekcije asortimana roba, a sve u cilju unapredjenja organizacije i tehnologije poslovanja.
Pružićemo Vam sve informacije iz oblasti privrednog prava i radnog prava.

» Izrada normativnih akata
Nudimo Vam uslugu izrade svih normativnih akata u skladu sa Vašim potrebama:
– Pravilnik o radu
– Pravilnik o računovodstvu
– Pravilnik o sistematiziciji radnih mesta  i unutrašnjoj organizaciji
– Osnivački akti različite odluke itd.

» Pružanje informacija i obaveštenja o novim propisima
Promptno ćemo Vas obaveštavati pismenim putem o svim izmenama postojećih propisa, kao i o donošenju novih zakona i propisa vezanih za vaše poslovanje. Sve savete možete takodje dobiti i ličnim kontaktom, telefonom ili elektronskim putem.

» Osnivanja preduzeća i preduzetničkih radnji
Vršimo usluge osnivanja privrednih subjekata, izradu neophodnih odluka i akata u vezi sa istim, kao i davanje saveta pri osnivanju.

» Registracija statusnih i drugih promena privrednih subjekata
Pomoćićemo vam da registrujete sve statusne promene vašeg privrednog subjekta kod Agencije za privredne registre (promena osnivača, promene  u vezi sa kapitalom, promene sedišta, promene delatnosti itd.)

» Prijava i odjava radnika
Vršimo za Vas uslugu prijave i odjave zaposlenih, kao i ostale poslove vezane za vaše zaposlene (refundacija bolovanja, overa staža itd).